Tak už jsme si všechno řekli
a zítra si to řeknem znova
- - - -
prorostlá svojí povahou
pitvá tu mojí
- - -
kdybysme se opravdu měli......
proč se tak tváříš?
a když budeme chtít
tak se můžeme
přece
ještě
někde
občas......
necháme to na sobě
a uvidíme