ještě jednou
malej kousek
dobrýho člověka
kterej umí napěchovat
prázdnotu
v tom fofru žití
a snílkům v maličkostech
dodá sílu větru
- - - -
rozemletá slova
práší v ulicích
a pokoj
na kterej si tolik hrajem o vánocích
je schovanej ve sklepě
v krabici na cukroví