Anotace: Pavlovi-snad muž kterému je to věnováno to vezme s humorem
Pavliku pavliku
tvé jméno ctěne
je v kalendáři
i napsané na stěně
Jsi kluk šikovný
vše v malíčku máš
Jen těm správným ženám
se stále vyhybaš
dokažes mnoho v praci i v životě
jsi učen k pokoře a veliké ochotě