Já
Jsem
divoká
svá
jiná..
Jsem jak na louce kopretina.
Jsem
vílou
duší lesa
vstávám , klesám pod nebesa.
Jsem
vlčí
touhou
polem máků
Vzlétám jako hejno draků.
Jsem
Lída
žena
poeta
Co prstem čmárá do světa.
Jsem
holka z lesa,
dívka z polí,
žena z města..
Kterou
srdce-
někdy bolí
A více taky trestá..
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, breberkar, Frr, Tvbm, šerý, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)