z každého dne
vykouzlit krásu
z všednosti
jak z rukávu
tahat trumfy
na světle nechat je
zazářit
barvitostí
vždyť světlo a stín
dva věrní prátelé
jeden ke druhému
neodmyslitelně
patří
zdánlivě vzdálené světy
pilíři mostí
jednou tak bez obav
vstoupíme
do bezčasí
neseni trychtýřem
zvědavosti
dychtivostí