Generace X
.
Mám zubní kartáčky na
mnoha místech
znám východ a západ slunce
nic mezi tím
Kouřící krevety na zlaté míse
Však objednal jsem objetí
..
Nedobytné pohledávky
Dobytkové tudy pro pohlavky
a
Dny jeden jako druhý
nic mezi tím
Jsem kruhem černým a
vy krásné černé kruhy
Ve tmě je duha
Dám si ji. Smím ?
.
.
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Jort, šerý, Frr, jondys
Komentáře (4)
Komentujících (4)