Život je úloha složitá
nemá pouze správná řešení
chybných je mnohem víc
každý úspěch i chyba
zaručeně se počítá
Netřeba klesat na mysli
když nám to neúspěchem
ta pověstná karma vyčíslí
Dobré skutky se sčítají
jednoho dne přinesou
zralé ovoce k nakousnutí
Jen vydržet ve svém úsilí
nalézt ten správný strom
kráčet světem s noblesou
po špičkách
potají
Vše má svůj čas...