jediná máma
I na konec světa
za mnou půjde
ruce mi bude hřát
když mráz přijde
Nepřestane se ptát
jak se mám
a jaké bolistky mě trápí
Spolu jsme navždy kamarádky
Jen ona mě nejlíp zná
ta jediná mi může za vše vynadat
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lighter, Kapka, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)