Anotace: ...
Uzavřela se do svých veršů Nahoty své poezie
Leckdo rádoby fundovaný by řekl deprese
Uzavřela se jako studánka Jako se uzamyká
řeka Tak jako rok na konci před úsvitem
utkaným z ohňostrojů
...
Uzavřela se jako smyčka na konci nekonečna
zamotaná do svých osmiček
Málokdo ví Snad jen ta malá slečna
Že smutek není žádný koníček
...věru není to koníček.....i když...možná,kdybychom jej osedlali,tak
bychom s ním odcválali někam daleko a tam jej nechali......Ji.
13.03.2019 16:54:22 | jitoush
Asi bychom pak museli jeho stáj postavit někde hodně daleko :-)
14.03.2019 19:36:07 | Jasmin de Paris
Jasmin! jsi vážně skvělá....padneš mi vždy do pocitů...těším se na Tvá díla...moc....*ST*
11.03.2019 18:30:27 | Anděl
Děkuji, Šerý :-) Moje poezie bývá proměnlivá, i když poslední dobou... Život se s básníky často nemazlí...
11.03.2019 13:26:11 | Jasmin de Paris