Anotace: Bylo mi tu s vámi krásně-děkuji všem za příspěvky tipy komentáře...nezapomenu na vás...s láskou Týna
Týnuš budeš tu určitě chybět, ale já chápu Tvé rozhodnutí. Držím palce v další kariéře a budu ráda, když si napíšeme jak se nám daří. Pa
Kája
02.04.2019 14:51:33 | Polux Troy
To je zřejmě na mně abych teďka jako trpěl lítostí. Ale vidíš Kiki že ostatní říkají to samé jako já: vyprdni se na mě, na mé subjektivní pohledy a pokud tě to baví piš!
Jinak všichni jsou tu "hravÍ" má být měkké I vzor "mladí" a možná srovnat počet slabik do rytmu.
02.04.2019 10:42:44 | Karel Koryntka
Děvče, copak nám to děláš, není třeba odcházet. Zůstaň sama sebou, nevzdávej se. Uvědom si, že každý má svůj subjektivní pohled a ostatní s ním sohlasit nemusí. Je potřeba se postavit vzpříma a bouři přečkat jako maják na moři. Máme Tě tady rádi a mnoho znás přinášíš svými písmenky radost, úsměv i zamyšlení. Přji hodně štěstí. :-)
01.04.2019 22:19:59 | mirecek
Na kritiky se vyprdni a zůstaň. Je zbytečné ustupovat kvůli něčemu nebo někomu. Vždy se najde člověk, kterého v danou chvíli tvé dílko potěší.
01.04.2019 20:29:16 | Now
Kristýnko.... Kéž cesta,kterou si zvolíš, je ta přímá... Budeme si psáti na emailu?
01.04.2019 15:42:41 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA