Nepropadej depresím, jsi krásná mladá žena, tak proč by ses měla trápit nějakými depresemi. Žij a raduj se ze života. Přeji hodně štěstí.
07.05.2019 23:25:37 | mirecek
Hezký večer dávám si na chvíli pauzu...mějte se tu krásně drazí literove...papa
05.05.2019 19:03:45 | kikin87
Nebuď smutná, zítra bude líp. Zas zasvítí ti Slunce Tvoje, deprese dá ti pokoje, jen pusť ho k sobě do pokoje ať světlo všechno zalije :-)
05.05.2019 10:29:41 | vlnka