Nechci se s tebou smiřovat
ty nejlíp víš, jak mám tě rád
na citech časem zbořených
vyzvedáš mě jak Kainův hřích.
Země je plná neřestí
lidi se topí v bolesti
a přitom doma hudrují
větev si pod sebou pilují.
Nechám se klidně vodou vést
je přeci spousta jiných cest
moře mě vsákne, nechám se nést
než přijde útes jak tvrdá pěst.