I touha žít je jen dočasná...(nesnáším zvrhle odporné odborné slovo motivace, to je zneužité vyprázdněné nelidské heslo:-(
20.05.2019 13:07:24 | Marten
Zaleží na lidské kvalitě života (motivaci, zdraví a soběstačnosti.) Překotná a individualizovaná společnost "strrrašně moc by se ráda problémem víc obírala, ale přece nemá vůbec čas!?" Seniorů v mém okolí vidících smrt jako jejich vykoupení dost přibývá. Kdo opravdu chce, tak to vnímá.
Co vše z nás život "udělá" vnímám s Tebou sdílně. Zajímavé a přesvědčivé.
19.05.2019 12:29:56 | šerý