Ač je Máj
tak stále spí
V šedém hávu
vstává k ránu
prokřehlé
V dešti, mlze
kráčí tiše...
A Zima zatím
v Máji drze
sněží...
Že v máji sněží. Tak u nás stěží.
Zase nějaká desinformace? Právě hlásili, že smečka CZ sněhuláků právě překročila hranice do Grónska.
31.05.2019 22:13:52 | šerý
Tedy ty ses nějak rozepsal :-)
31.05.2019 16:34:44 | lonewolf
Nerozepsal... jsou to většinou všechno starší věci ;)
Napíšu tak dvě za měsíc. Nelámu to přes koleno. Když to přijde, tak to přijde ;)
31.05.2019 17:50:09 | PATA
Sněží, jen vysoko v dáli,
u nás už se rozesmály,
květy vonných potěšení,
jaro v léto, se už mění.
:)
31.05.2019 07:25:25 | Dreamy