Anotace: ***
usínala v jeho světle
hýčkaná milovaná
vedená až za hranice fantazie
prostoupená plynutím bytí Vesmírných dějů
splýváním časů prostorů a vědomí
láskyplného žití...
usínala hlavně ve svém světle...
mám ráda zamilovanost, lásku, určité připojení... jen jsem tak nějak přistála na tom, že je v pořádku to nevidět a nevnímat na tu druhou stranu... jestli jsem příliž sobecká nevím, ale ta jedinečnost a osobnost mi v tom voní... i ta zodpovědnost sám sebe za každou vteřinu pocitu... a vděčnost tomu, že to je, bylo... i když to vše je jen na jednu stranu...
05.06.2019 00:51:40 | zelená víla
:/ nikdy nedokážu tohleto ... až za hranici fantazie - bezbřeháááá :) ale tobě věřím
02.06.2019 14:47:54 | Ragnell
Ale snad se ještě najdou Tralalalky. Jen je třeba "vypnout" všeobjímající virtualitu. Chytit reálně za pačesy, tu unikátní a vzácnou minutu setkání...
Prima, Malá mořská vílo! Jsem dva centimetry nad zemí.
31.05.2019 23:27:37 | šerý
až za hranice fantazie je to nejlepší a vesmír to ví ;)
31.05.2019 20:50:15 | xoxoxo