Večer čekal jsem
ty nepřišla jsi
Asi česala sis
své plavé vlasy
Snad...
Pod rouškou tiché samoty
v křehkosti cudné nahoty
šla jsi tiše spát...
...ona ráda překvapuje.....nebo on.....přichází neočekávaně....Ji./úsměv/
o to je to krásnější...
05.06.2019 18:04:04 | jitoush
Naopak přemýšlej o básni i o názvu a když žádný nepřichází, znamená to že práce není hotová. A nevěř tomu "přirozenému plynutí" to každý rád říká, a zatím všichni žerou plasty a sledují reklamy. Co asi z lidí "tak nějak" přirozeně plyne?
04.06.2019 12:07:07 | Karel Koryntka
Název básně představuje pro autora mocný prostředek jak dílo shrnout, označit. V tomhle případě bude básnička s názvem také lepší. (např. s tím v anotaci)
04.06.2019 09:42:26 | Karel Koryntka
Věčný problém...
když něco napíšu, tak to ze mě nějak tak přirozeně plyne.
A pak přijde ta chvíle na název. V tu chvíli začnu přemýšlet a už je to špatně.
Přestal jsem se tím trápit.
Název je tady ale povinný - tak jsem to začal řešit tímto způsobem.
04.06.2019 10:07:41 | PATA
Říká se, že čert nikdy nespí. Taková múza, ta bývá někdy velký spáč, teda hned po Šípkové Růžence, ta jasně vede...:)
04.06.2019 07:04:09 | Dreamy