Je mi...
Je mi dneska,
zas o trochu více.
O, tvá „dvě“ piva
a „dvě“ slivovice.
Je mi dneska,
jak jindy mi už bylo.
Asi nezvyknu si,
což se nezměnilo.
Je mi dneska,...
co vlastně mi je?
Vždyť zdravý je,
kdo pravidelně pije.
Ale néne. Pravidlo jen v ctnostech! Na dně lahve k spotřebě jen prázdno.
Jen k dobré náladě a jako ladičku k zpěvu. Jen ne pití - k zblití.
Ale vnímám tu veršovanou ironii. Máš ji napsanou trefně a pěkně.
10.06.2019 13:08:18 | šerý
... ST :-((
10.06.2019 11:21:05 | Iva Husárková
Ivi, dnes je už předevčírem...hrozně to letí, teď je potřeba myslet na jiné... ;)
10.06.2019 16:23:12 | Dreamy
máš pravdu Peťi jsi moudrá a statečná :-))
11.06.2019 06:13:04 | Iva Husárková