Bus č. 149
Anotace: O chvílích útěku za slastí
Noční 149 bus
Co jím v noci jezdím z Klamovky
Do Butovic
Za štěstím
Je tam pivo, víno, chlast
Je tam sýr a šunka od kosti
Je tam kost, co mi dá
Je tam ráj a klid a pohoda
A v autobuse 149 si vždycky připadám
Moc dobrodružně
Že prchám stereotypu
V červených konverskách
A trenkami v batohu
A s nadějí smutnej
Je to další ostrov mládí i svobody
Co jsme si pro sebe zinscenovali
My stárnoucí mladí a chřadnoucí
Osamělí
Abychom měli to svoje dobrodružství
A nebyli sami v pustým světě
Červený konversky
V busu 149
Na Praze Pět
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Timy1123, šerý, Lady F., Neegoista88, Iva Husárková, J.Karasová
Komentáře (4)
Komentujících (4)