hlouposti neřeš
Neber věci vážně
povznes se nad nima
jen čas ukáže
kde a v čem je chyba
když nejde o život
jde o lejno přece
tak neřeš žádné blbiny
a jdi si vycachtat nohy k řece
mít ze všech mínusů špatný spánek
pak do plusů pomůže ti jen čerstvý vánek
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)