Je to tak dávno co řekli si ano
má to tak být, či bylo to dáno
spojení všech těch protikladů
ustojí nápor vzestupů pádů
Životem zamávat někdy se musí
jinak jen prázdno kolem tě dusí
vzruchu je třeba by život kvetl
poklidem potok zase pak tekl
Tak ruku v ruce životem jíti
dávat si naději, dodávat síly
možná jsme životní optimisti
společně kráčíme navždycky
moc se mi líbí :-))
14.06.2019 06:18:07 | Iva Husárková