stav za
.
Co za sebou zanechávám
a co si odnáším
Jako voní čerstvě posečená tráva
na vlhkém zápraží
Prosil jsem dotyky sítem vědomí
a sedím tu v krajině beze slov
Děti si hrají za domy
Vodáci skáčou pro veslo
A já sám v prostoru mlčím
abych uslyšel ticho
dívám se abych nacházel
pohled blízkého
A co mám a nikdy mít nebudu
vlastní pokoru
uviděl u něho
.
.
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, jitoush, Jort, Dreamy, jondys, vlnka, piťura, šerý, zdenka, Iva Husárková
Komentáře (9)
Komentujících (6)