Anotace: Už jednou chtěl jsem odejít nemocný horkem, zbitý deštěm, a za sebou si utkat nit se vším, co po mně zbylo ještě...
Rozbité hodiny
Už jednou chtěl jsem odejít
nemocný horkem, zbitý deštěm
a za sebou si utkat nit
se vším, co po mně zbylo ještě
Jít a jít a neplakat
až kam jdou modrá oblaka
a jako pták je políbit
poslat jim smutek, sny i nit
A ulehnout jen jednou ještě
do peřin, těch plných deště
a nití ušít dopis vám
kterým tak nerad odplouvám
~ ~ ~
Však když už chtěl jsem odejít
pročísl nebe jemný svit
a ptáci s novým klubkem nití
svrhli mě z nebe na dožití