Anotace: Všem holkám :)
....myslím,že by se našla...ta...začtená do sbírky a s toulavými botami
......svůj ke své......Ji./úsměv/...líbí svojí upřímností...
17.08.2019 13:52:50 | jitoush
Ale vždyť vypadáš dobře, klidně je oslov. :-)
17.08.2019 11:23:28 | Isabella Monvoisin
Né ony tě chtějí, jen ale se projev! Nestačí se vystavit se sbírkou, vlasy a dalšími atributy na veřejné prostranství. Je třeba k seznámení konat, dívky prohánět. Jinak si řeknou "hezký ale ňouma".
Básnička má trochu nezralou ale upřímnou, sympatickou pozici živého mladého kluka.
17.08.2019 10:23:55 | Karel Koryntka