Bílé dny
.
Vyschlé světlo
Křik do krajiny Bez ozvěn
Lůžko přikrývka přepracovaný polštář
Jsi bledý pohublý umřeš Bude mě to bolet
Nepovíš..
Cpeš mě kompoty
slovy o tom a tom
Jáaninevímjaksejmenuje
Chtěl bych tě vidět usměvavou
Chtěl bych tě vidět
Chtěl bych tě
Znal jsem člověka
který si troufl bdít
Už od rána kompletoval poledne
Odpoledne měl hotový večer
a večer umřel přesně na téhle posteli
se spoustou času navíc
Mám v sobě strom
který si bere vodu z listů
aby přežil zimu
a pod ním nebe Žilnaté větve
co jsou stejně tak kořeny jako blesky
Zlaté vločky rozmazané po těle
podzim pošeptaný uchu
mám
Ale žádný čas.
Naštěstí.
.
.
Přečteno 462x
Tipy 14
Poslední tipující: Hanka, Jort, Marten, Fany, básněnka, jitoush, Dreamy, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (6)