U prázdné sklenice
U prázdné sklenice piva
jeden podnapilý host
na celý lokál zpívá
písní není nikdy dost !
Do prázdné pivní sklenice
hleděla otevřeným oknem lokálu
na probuzeném nebi denice
a ráno se plíží pomalu
Ve sklenici schází pivo
dohrála i hudba veselá
tam kde není živo,
chybí i početná kapela
Do večera kus schází
aby hosté naplnili lokál
pivo pomůže jim od nesnází
rád bych se ho nalokal !
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Amiradi
Komentáře (2)
Komentujících (2)