stále mezi námi bylo to cinkavé napětí
dopadalo na rozehřáté oblázky
a rozpouštělo se jako med v horké vodě
vyprávěl jsem ti o posvátné krajině
našeho srdce, o utopii...
byl to nádherný sen vprostřed léta
bál jsem se otevřít oči
abych ho nevyplašil
už jsem zapomněl jak chutná sounáležitost,
nebo jak šumí moře
šli jsme, a já pořád slyšel to cinkání
nezbytné sílící dozvuky našeho setkání
zavěšené do vakuových trubiček
na místě, kde je vše možné
Krásná...
17.09.2019 14:00:15 | Milena