Po
.
Nikdo nechce v pondělí číst poezii
Tváře v odlesku mačet
zmijí klubko nerozdělí
Foukám ti na dásně
a přemáhám zívání
Vypadáš zasněn..
Ne já spím
.. a sen včerejška lechtá mě
v podbříšku
pot
S párátkem na štorc stojím
v hadí tlamě
Je mu to líto
snad i pláče
Pojď pro myšku
pojď
.
.
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Jort, Amonasr, vlnka, šerý, Marten, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)