St
.
Třetí den odděleno
moře od souše
Nesu ti dopis
Dům je zbořen
Pes na řetězu
prý nekouše..
A kdesi v těch troskách vpředu
leží květináč
Mezi začátky a koncem
načali jsme středu
pardon - uhněte - není zač
.
.
Přečteno 211x
Tipy 11
Poslední tipující: vojtěška, Amonasr, Jort, jitoush, vlnka, šerý, Marten, Frr, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)