Čt
.
Existuje hvězda
kam jsme dali všechny
panenky a autíčka
dětství
a pak ji ztratíme z dohledu
Co máme dnes k obědu ?
Co ta nová z haly 4?
Slova
Tlachy
Rybí kost v krku
A spousta chyb
nevelkých
Stále znovu
Kam se schovala nebeská čtvrtka
a pastelky
chytání lelků..
Pověz mi čtvrtku
Proč se se sebou nesmířím ?
.
.
Přečteno 263x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, Jort, jitoush, A42, Marten, šerý, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (5)