ten konec s pointou chce obrátit, předchozí kontext je: ač v tobě, stále daleko.
Básnička nemá náboj ("zlom věku" ?), ani se mi hrdince nechce věřit, že by na tom byla tak zle.
18.10.2019 14:19:34 | Karel Koryntka
Píšu co cítím a jak to cítím, v tom se nedá radit a ani se v tom nedají převracet slova,když se neví o čem píšu..
20.10.2019 16:48:25 | Liduška