Anotace: Niektoré vzťahy sa aj po rokoch stratia ale keď to pochopia, verím, že sa k sebe opäť vrátia...
...navždy priateľ môj
navždy priateľ môj...
Navždy tie spomienky budú hriať
na stožiaroch naše vlajky viať
a zastrašovať
tých ktorí nás chceli vidieť na dne,
topiť sa a strácať sa pod hladinou
navždy
navždy priateľ môj
nestratili sme sa ani keď vládol nov
len sme sa rozdelili a mňa to veľmi mrzí
dúfam že nás hviezdy zavedú späť domov
len pozri na oblohu
len pozri na tú oblohu
prajem si aby sa naše cesty opäť pretli
musím ti povedať že som sa prestal hádať so svätými
ale prosiť
o odpustenie budem ľudí ktorých som stratil
aj keď už cítim mier aj voči Bohu...
Niektoré veci sa zmenili
vieme to obaja
ale srdcia ktoré cítia,
tie sa nestratia
zmenili sa niektoré povahové rysy
navždy priateľ môj
brázdim moria a hľadám ťa - kde si?
Viem, že to už nebude rovnaké
ale verím že sa vráti
priateľstvo ktoré sme cítili
keď sme boli deti...