Rána pod pás

Rána pod pás

Anotace: Nečekaně přijde, někdy jde o úlet nebo náhodu, někdy je v tom úmysl, někdy je dobré se ponaučit a někdy odpustit . . . .WTF jak mám poznat co s tím?

Jaké nám síly kříží životy,
na jakých místech zůstávají šlápoty.
Kolik překážek vyrůstá a trápí nás
kolik jich zdoláme a ani je nevnímáš.

Odnikud nikam něco světem se plouží
vynoří se zčista jasna
nechtíc by naše hvězda byla jasná
před atakou trápení jak ticho před bouří

Milon malých mečů ze všech stran bodá,
kdo sílu má je odráží a svou kůži nedá.
Jde hrdě a nezlomí ho na ramenou těžký kříž,
krok po kroku zdolává cestu a stále stoupá výš.

Do slabin rána nečekaná je a bolí
nemusí v tom být úmysl
jen drobnost nebo nesmysl
a člověka to na čas pěkně zkolí.
Autor petrzal, 21.10.2019
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí