Ruce v symbióze s retkem
plíce zanesené dehtem
tělo dýmem zahalené mají
dobrovolní sebevrazi
Smrt s nimi hraje na čekanou
vztahuje k nim pařáty
a nepřestanou...nepřestanou
tabákoví zoufalci
Smrtelný pot s čela stírám
tvář na niž v zrcadla se dívám
k hazardérům poživačným
po řadu let také patří
Blázínku, my kuřáci jsme všichni blázni, když si kazíme zdraví.
"Každý, kdo má pod čepicí
dá si raděj slivovici."
23.10.2019 12:03:08 | Donne
Cigaretka, takhle hnedka po ránu
to je úděl nás kouřových tyranů
odevšad nás vykazují přesto hulíme
a ovzduší naším kouřem kazíme
Fuj, to sem se rozkecal jdu si zapálit
23.10.2019 06:12:25 | blázen