Pro moji odlišnost
jsi magnetem
víš...jsem osobnost
Teď když tě miluji
(a je to zvláštní)
přiznávám - byla jsem
Asimiluji
Tohle jsem nedávno četl, publikovat pravidelně stejné básně je zajímavý nápad - sociální prostředí se k tomu chová příznivě, oni sem prostě zase nasázejí tipy.
Ale mám dojem, že cosi není v pořádku. Autor i čtenářové nějak mimo.
27.10.2019 07:58:08 | Karel Koryntka