Hliněnka
.
Chci psát potmě verše neslýchané
studem skryté
vášní zbrocené
Z vyhoštěné lodi
do vln hoď mě
ať plavu mezi krami
poušť slzy
srdce mé
A s námi malý
plamínek naděje
že kdesi oheň je
a nepálí živé
Ne prosím
dnes se prázdnem neopij
i ti co nosí nosy výš
pochopí
že jednou žijem
Pár poťuků klapek
pianu dám
nad ránem jako dar
rituál světla
Víš ono to bolí
když mrzne voda
a mění se skupenství
hlad
touha po dětství
Dnes už ji nevyměním.
Tu hliněnou kuličku
nezaprodám.
.
.
Přečteno 218x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Donne, jitoush, Akrij8, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)