262800 hodin svobody
.
Za hodinu se člověk
splodí zrodí i zahyne
neřekne slova
stačí ovdovět
zamilovat
říci ne
A když má štěstí
( to je svaté )
na výběr času a zemi
nemusí filozof
kliky leštit
Autor před
ostnatým drátem stát
s básněmi
Manželé pravdy
mívají lži za příbuzné
na oslavě perlové svatby
pocity různé..
Někdy
se i v polstrované židli
neklidně vrtíš
Samet nahradí skleněné vlákno
Díky za to co se stalo
a s odfouklou řasou jedno přání
Ať zůstane
tento svazek
nadosmrti
.
.
Přečteno 204x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová
Komentáře (1)
Komentujících (1)