Pokúsme sa užiť
každú jednu chvíľu
mám strach sa lúčiť
ale čo keď sa na druhom brehu
vidieť nebudeme
nedovoľme žiarlivosti zničiť
to nádherné
pretože bez lásky už nežijeme
Vážme si
že to cítiť smieme
vzájomne
je to smutné či dojemné
ale nie
čo keď sa tam
na druhom brehu
nebudeme počuť?
Áno mám strach
pretože mi záleží
na tebe
prosím aspoň túto chvíľu vráť
nepime víno z pahreby
skúsme len stáť
i keď vo vetre a v daždi
v spoločnom objatí
Prosím daj nám ešte viac dní
nedovolím aby
si sa musela trápiť
prosím daj nám ešte viac dní
ten čas je tak drahý
už vážme si slová
pretože späť nejdú vrátiť
Vážme si život
a to že sme spolu
ja ďakujem Bohu
aj keď sme skôr súpermi
než priateľmi
vážme si milovanie
hľadajme mesiac na oblohe
aj keď je nov
rád o tom píšem a rád na to myslím
som vďačný
že sa môžeme dotknúť snov
Prosím neprestaň
veriť na šťastie
a váž si čo máš
lebo to nemusíš mať večne
nie sme
tu navždy
skúsme uniknúť z hluku mesta
a nasledovať hviezdy
nie vždy
si budeš pripadať sama
nie si sama
nie...
Želám si lásku
a život plný úspechu
nie pre výslnie
ale aby som mohol s tebou byť
nie len ráno a potom k večeru
želám si čo najviac času
cítiť lásku
želám si ju
vidieť šťastnú
pretože čo ak sa už znova nestretneme
na druhom brehu
a to je to, čo mi dokáže vziať
úsmev z pier
no tak srdce ver!
A prosím nezabudni
aké krásne je žiť
spolu s ľuďmi...