Anotace: ***
jsi v mojí mysli
aura měsíčního svitu
jsi vzpomínku mou
i chvilkou co teď vnímám
budoucnost tvoříš
při úsvitu
to "poté" co zas rozebírám
střípek po střípku
mozaiek
na stěnách zvaných čas
prazvláštní vlnou roste v nás
vědomí spletitosti
dál jsme si vzájemností
tajemstvím snů
labyrint noci
němé spřízněnosti
Ach....Dreamy....nádherné...moc...budu si ji šeptat, až budu usínat...**ST**ST**ST**
14.12.2019 22:54:29 | Anděl
...hezký překlep,milá Andělová,ale obě autorky jsou skvělé nejen básnivě,ale i lidsky,takže se rozesmějí......Ji./úsměv/
15.12.2019 09:39:34 | jitoush
labyrinty noci znám už tolikrát jsem v nich zabloudila to bys ani nevěřila.
jo a němá spřizněnost se mi líbí tak jen tak dál :)
14.12.2019 22:20:53 | xoxoxo