Čtu Vás, z nitra básnířů,
sundali jste nevinnost a lásku z pranýřů
slovem uzdravili, roznítili vášeň,
donutili přemýšlet, jak vnímat vaší báseň
Slovíčka o sebe cinkají,
v mléčné dráze blankytně levitují, čtou se pak krásněji
Rozezní se zvony, když líbí se mi,
zní představení do ticha,
jednomu smutnému diváku bez ženicha
Psaná prstokladem na čisté nebe,
pokryté sluncem i ledem
....básníci vynášejí na světlo to "cosi"......krásně si to vyjádřila....Ji.
A psala jsem to teď pod dílo Šerého.....fascinuje mě tolikeré vidění
vyjádřené ve slovech,tolik nepodobných způsobů,jak to vyslovit.....proto
mě baví to číst a zároveň jsem nesmírně vděčná,když se odváží Můza/ák/
"políbit"i mě a něco se uděje.......je to veskrze příjemné a obohacující.
"Hořet a tvořit"...
20.12.2019 12:47:57 | jitoush
Hořet a tvořit, to je ten můj motor, nějak jsem to tak cítila ale neuměla takhle přesně vyjádřit. Takže i já děkuji :)
20.12.2019 18:54:05 | Isla
Mooc krásná je Islo, zase takové pohlazení ;-) ^ST^
20.12.2019 08:37:42 | jenommarie