odcházíš do mlhy
mizíš
dávno víš že nesmíš se ohlédnout
jak solný sloup stojím tu já
a hledím za tebou
na chvíli kráčím s tebou
ve tvých krocích
na rozloučenou
slzy se valí
jako hrách
po stěnách duší
nás obou
víme to
sdílíme podobný osud
psi vyjí do šera
vzdálená ozvěna
na chvíli znovu
vrací mi tě zpět
jako by chtěla dovyprávět
co nelze slovy obsáhnout
možná jen na chvíli obejmout
pozdržet
Udržet tak na chvíli neuchopitelné, ^ST^ bolavé Zdeni♡, život si odnáší ty nejmilejší ;-)*
23.12.2019 07:48:08 | jenommarie
v ozvěnách lásky vracejí se všechny naše blízkosti***ST* :-D*
20.12.2019 14:05:43 | Frr
tento rok byl pro mne rokem odcházení Přátel kamsi do mlhy ... úsměv... děkuji, Jiří.Z
22.12.2019 21:14:25 | zdenka