uč nás Pane
milovat každý den
ve Tvé přítomnosti
z perspektivy věčnosti
nahlížet a zároveň vhlížet
do našich životů
vrývej nám do srdcí
pečeť ducha svatého
uč nás tak přirozenosti
ve vší odevzdanosti
Tobě
ničeho si s sebou
nevezmeme
vše Tobě navrátíme
v podobě dědictví
nebe i země
amen
prach si,v prach se navrátíš...
Díky za vyslance ,přeji světlo na cestách.
27.12.2019 13:20:57 | Danger
Krásné Zdeni, pohodu a klid přeji . ^ST^ ;-)
23.12.2019 13:23:51 | jenommarie
Tobě také ... Marie - jméno jmen ... úsměv.z.
25.12.2019 23:18:09 | zdenka