Vánoční pro rodinku z literu
Anotace: Vánoční pro rodinku z literu
Zdravím literovic rodinku
na vánoční veselí počkame si ještě
nějakou tu hodinku
a pak nás čeká dárků rozbalování
u stolu žádné odříkání
jednou za rok si pořádně do nosu dát
k tomu oblíbené koledy budou hrát
zítra je vše povoleno
zítra je vše dovoleno
přeji vám ať si užijete zítřejší
den jak se patří
štěstí vám do nového roku přinese
pod talířem šupina kapří
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Donne, Now, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)