Anotace: PF 2020
V písni laskavé
jak sama Láska boží
mluvení jazyky
kdy andělé
křídla svá pod hlavu Ti složí
nadějná
když v každém hrdle ptačím
s ní díky volat smím
a s chvalou v hůry kvačím
k úpatím nebes
tam k Nejvyššímu bytí
v té písni
vědomí celku
v kruh
druh s druhem v lásce za ruce se chytí
navzdory věkům
sebe spatřit. Tebe smím
tam pokorná i smělá
přistoupím
bych úctu s díkem
mohla dát
tu oběť Bohu milou...
Radost
Vám všem
a
Štěstí
chci dnes přát
I tobě Gabi, radost v srdíčku
ZDRAVÍ , lásku, pochopení, vše, čeho si člověk cení. ♡PF 2020♡
Děkuji za krásnou básničku. ;-)*
01.01.2020 14:44:45 | jenommarie
...věřím......Milá Gábi,vše dobré přeji...ze srdce......být svoboden,
být oproštěn...být svůj.....a Život "nasávat"všemi smysly a ještě víc...
.....porozumět....být veden a vést.....uzdravovat se a uzdravovat....
.....přibližovat se a vzdalovat......ve středu dlít, nabírat.....a pak
ze sebe dát......znít v plnosti a smát se, smát se....Být....Ji./úsměv/
.......P.S.Jsi skvělá...
01.01.2020 14:37:07 | jitoush
vílunko, přeji Ti v novém roce mnoho šťastných, radostně rozjívených chvil ***:-D*
01.01.2020 02:59:48 | Frr