Zavřeli dveře svého bytu
Odloží masky na příště
Znova ta vleklá válka citů
Klíčem byl granát odjištěn
Zavřeli dveře do předsíně
Pár scén si zase přehrají
Běží teď film o její vině
Ten se mu nikdy nezají
Zabouchla dveře do koupelny
Ozvěna nese výčitky
Agrese drážděné to šelmy
Padají staré omítky
Zavřeli dveře do pokoje
Na fotkách milá objetí
Byli jak svatí do orloje
Zbyly tu jenom oběti
Zavřeli dveře do ložnice
Údery srdcí do ticha
Nekřičí žhavá že chce více
Ani on slastí nevzdychá
Zavřeli dveře k budoucnosti
Zavřel je průvan starých vin
Kde není víra nejsou ctnosti
Kde není vůle není čin
Zavřeli tehdá hodně dveří
Ač byly zcela nevinné
Lidé si prostě málo věří
Snad jim to někdo promine