Jaro přesto přijde....a bude teplíčko.
Kdopak nás pohladí na líčko?
No - přeci sluníčko :-))))
Dovolila jsem si dovětek, který mě hned napadnul .-)
Báseň se Ti povedla...pěkná.
14.01.2020 21:31:28 | Jaruška
.......no živé "breberky"je potřeba zabít,jinak je pak v sezóně pohroma,
škůdců rej.....ej,ej,ej...ajajajaj......Ji.
14.01.2020 21:12:35 | jitoush
Něco ano a něco ne,
ať se jaro objeví až na jaře. ^ST^ ;-)
13.01.2020 22:57:09 | jenommarie