Modlitba pokryla krystalky
rosou v perličkách posvátných
rouno touhy rozprostřené v rozechvění
Však nečekaně přilétnou havrani
do týla pronikavě klovají
zlatavou úrodu ze dlaní
vyzobou, do krve rozervou klid
Dívám se před sebe
vyhořelým pohledem
na ztichlý, prázdný les
zachytávám zurčení
proudu způsobilého smést
popel z vyhořelých gest
a doufám v skryté prameny
že se projeví
bude lip.