proč se sny rozpadaj?
setina vteřiny
půl bodu
dva kroky
na dosah
na doslech
na dotek
vždycky o kousek
o to nejmenší
toho nekonečnýho ticha
v mejch očích to uvidíš
pot stek' zas do ran
sedřenej na kost
chcípam tam kde se rodí nový
ze mně
já předávam
co jsem ztratil
já umíram
já chcípam
únava
únava
únava
únava
únava
únava
únava
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)