Celý den doma jsem
zalezlý
Spokojen s
vínem a knihou
Na lidi bývávám
ale zlý
Zvládnu jen
společnost tichou
Promrzlý podléhám
nesnázím
Uhýbám
chladnému vánku
Dočasně zkrátka se
nacházím
V režimu
zimního spánku
.....to je ovšem zdravé.....tělo ví....jen mu nebránit.....a poslouchat...
......což je ovšem vzhledem k okolnostem občas obtížné....poslouchat tělo
a nejen tělo..........Ji.
30.01.2020 21:39:20 | jitoush