Řídký problém
Průjem to je občas drama,
přitakává Vé Cé dáma,
rychle do kabinky spěchám,
poplatek na tácku nechám.
Na mince se babka dívá,
pohoršeně hlavou kývá,
tahle suma je prý malá,
proto mi hned papír vzala.
Nemám zájem debatovat,
rád se budu revanšovat,
tak prstem píšu velký dík,
a prchám jako závodník.
Přečteno 217x
Tipy 9
Poslední tipující: praetorian, Martinecka23, Kapka, 9p0u1, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)