růženec
svěřit
zanechat
přebírat
já předávám těžce
láska nejvíc bolí
podvádim
léčim
ničim
já svěřuju
zanechávam
a přebíram
žiju těžce
však to krásný nejvíc bolí
já
já rezonuju
kradu když musim
chléb náš vezdejší dej nám dnes
ve zvuku
ve zvyku
ve světlech
kdo mi natáhne ruku
a kdy ji chcem?
Tam jsem sám
Tam to nevadí
svěřuju
zanechávam
přebíram
navždy
pro teď
a nikdy
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)